Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα καλύτερα είναι μπροστά

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στη χώρα, καθώς όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Χορστ Ράιχενμπαχ στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, "η Ελλάδα δεν έχει πιάσει ακόμη πάτο", ενώ παράλληλα προέβλεψε ότι η κρίση στη χώρα μας θα οξυνθεί περαιτέρω.

Όπως τόνισε ο κ. Ράιχενμπαχ, οι καλοί επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση. Πιθανότατα, όταν όλοι οι Έλληνες θα κυκλοφορούσαν ξυπόλητοι. "Αλλά αυτό το κάνουν όταν πειστούν ότι δεν πάει πιο κάτω, όταν δηλαδή βρισκόμαστε πλέον στον πάτο. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ακόμη στην περίπτωση της Ελλάδας", υποστήριξε ο ευρωπαίος αξιωματούχος, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη σημαντική αποστολή της taskforce είναι να βελτιώσει το επενδυτικό κλίμα στη χώρα. Γι' αυτό και συνεχίζονται οι επαφές με τον Τσάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου