Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Καληνύχτα και καλή τύχη

Νέος πρωθυπουργός της χώρας ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Μόλις τέσσερις ημέρες κράτησαν τα καραγκιοζιλίκια των κομμάτων, δηλαδή οι διαβουλεύσεις μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά. Τελικά, διόρισαν πρωθυπουργό τα ΜΜΕ.

Όπως έγινε γνωστό, ουδεμία πρόταση είχε γίνει μέχρι χθες το βράδυ στον κ. Παπαδήμο και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε καν επικοινωνήσει μαζί του. Στην λύση αυτή οδηγηθήκαμε μετά το φιάσκο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του να τοποθετήσει τον κ. Φίλιππο Πετσάλνικο στην θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού. Μάλιστα, φρόντισε ν' αυτοεξευτελιστεί γι' ακόμη μία φορά, καθώς είχε ήδη απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό μιλώντας για «θεσμική» λύση, αναφερόμενος δηλαδή στον πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με τους παπαγάλους του Mega και του Σκάι το 80% του ελληνικού λαού επιθυμεί τον Λουκά Παπαδήμο για πρωθυπουργό. Προφανώς έγιναν εκλογές χωρίς να το καταλάβουμε. Τώρα που τελείωσε το σίριαλ και οι κάμερες αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο μη σηκωθεί κανείς από τον καναπέ. Σε λίγο ξεκινούν τα Μυστικά της Εδέμ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου