Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανάπτυξη ή Ξεπούλημα

Μετά το "success story", τα "πλεονάσματα" ήρθε η σειρά "της ανάπτυξης". Μετά τον ΟΠΑΠ, το Ελληνικό των 6.500 στρεμμάτων με λιγότερο από 80 ευρώ το τετραγωνικό, ο ΟΛΠ, οι Τράπεζες, η ΔΕΗ, τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, τα αεροδρόμια, οι σιδηρόδρομοι, το νερό, τα ταχυδρομεία κ.ο.κ.

Ξεπουλάνε τα πάντα για "την ανάπτυξη". Αυτό το σκάνδαλο των σκανδάλων δεν μπορεί κανείς άλλος να το σταματήσει ειμή μόνο ο λαός με την ψήφο του ενάντια στο "ξεπούλημα", "την πλουτοκρατία" και την "κατοχή" της χώρας απαιτώντας και στηρίζοντας μια Κυβέρνηση της Αριστεράς με την πιο πλατιά συμμαχία κομμάτων, φορέων, απόψεων, πολιτών στρατευμένων στη σωτηρία της χώρας απ' τον ολοκληρωτικό εξανδραποδισμό κι' αφανισμό.

Η εξαγορά της ψήφου και της συνείδησης των πολιτών με τη διανομή "ψίχουλων" δίκην επαιτείας δεν πρόκειται να σώσει τη συγκυβέρνηση απ' το μαύρισμα στις εκλογές. Οι Μαυρογιαλούροι έσβησαν. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πέθαναν. Η έκδοση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου τους απομένει.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου