Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το "μπαμ" με Πετρόπουλο ο Απόλλωνας

Μεταγραφή αεροδρομίου ο Απόλλωνας

Ο Δημήτρης Χουχουλής και οι διοικούντες του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά συμπληρώνοντας με μεθοδικές κινήσεις το ρόστερ της προσεχούς σεζόν, στο οποίο θα βρίσκεται ο Λάμπρος Πετρόπουλος!

Ο 27χρονος γκαρντ (ύψους 1,85μ.) «ντύθηκε» στα «κυανόλευκα» και αποτελεί τη νέα μεταγραφική επιτυχία του Απόλλωνα, ο οποίος ενισχύεται ακόμη περισσότερο επιδιώκοντας να δημιουργήσει άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ!

Γεννημένος πρωταθλητής

Ο Πετρόπουλος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους με τις ομάδες του! Τις περασμένες δύο σεζόν αγωνιζόταν στον Μανδραϊκό, όντας απ τους βασικούς συντελεστές της φετινής ανόδου στην Γ΄ Εθνική, ενώ προτού «μετακομίσει» στη Μάνδρα, φορούσε τη φανέλα του ΓΑΣ Αετού με τον οποίο από την Α΄ ΕΣΚΑ έφτασε μέχρι και τη Β΄ Εθνική (σ.σ. δύο διαδοχικές ανόδους)!

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Απόλλωνα, παραχωρώντας στο superbasket.gr τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του, μίλησε για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του:

«Καταρχάς, με κέρδισε το όραμα των ανθρώπων του Απόλλωνα. Πρόκειται για ομάδα με ειδικό βάρος και μεγάλο όνομα, βαρύ σαν ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρα των ανθρώπων του Απόλλωνα πραγματικότητα, όπως άλλωστε αξίζει στην ομάδα. Και ένας ακόμη λόγος που πήρα την απόφαση να πω το «ναι» στον Απόλλωνα, είναι το ότι ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον κόουτς Χουχουλή με τον οποίο έχουμε βρεθεί ουκ ολίγες φορές αντίπαλοι. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα και γνωρίζω καλά ότι είναι προπονητής που πάντα προσπαθεί να δημιουργεί όμορφα πράγματα με διάρκεια…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου