Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Έπεα Πτερόεντα

Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και μ' έπιασε μια μελαγχολία, μια νοσταλγία για τις παλιές καλές εποχές με τον άρχοντα του οβελιστηρίου πρωθυπουργό που απεσύρθη στη Ραφήνα στη Μονή Τεμπέλης και τον έτερο ανεκδιήγητο Καππαδόκη, ποδηλάτη, που ξημεροβραδιαζόταν στα Γυμναστήρια, ενώ η χώρα τους κατακρημνιζόταν στα Τάρταρα.

400 χρόνια Οθωμανικής κυριαρχίας μας έκαναν πλουσιότερους σε αξίες. Ενδεικτικά αναφέρω: 1) Ραχάτι, 2) Αλισβερίσι, 3) Μπαξίσι, 4) Ρουσφέτι, 5) Πεσκέσι, 6) Κελεπούρι, 7) Χαράτσι.

Η τρόικα τα τελευταία 24ωρα ανασκολοπίζει την Ελληνική κυβέρνηση. Στις προηγούμενες εκλογές μετήλθε όλα τα βρώμικα μέσα. Σήμερα έχει προεξοφλήσει τον θάνατο του παραπαίοντος συστήματος εξουσίας και επιχειρεί να νομοθετήσει και φοβίσει την ante portas κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδωμεν.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου