Πιστοί οπαδοί των "διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων" ως το τέλος παραμένουν στην Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι καταρρέουν κι' αφήνουν πίσω τους συντρίμμια.

Κατακλυσμός (86) υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών στη Βουλή προς εξυπηρέτηση ημετέρων και διαπλεκόμενων συμφερόντων, αμέσως μετά την πανωλεθρία στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με τους Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο να σβήνουν τα σενάρια περί "συναινέσεων" και κυβερνήσεων "ειδικού σκοπού", συρόμενοι προς τις κάλπες, γαλαζοπράσινοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές, ως επί το πλείστον της Ν.Δ., πλημμύρισαν με "φωτογραφικές" τροπολογίες τη Βουλή διευθετώντας πάσης φύσεως συμφέροντα, μικρά και μεγάλα.

Στην κυριολεξία πρόκειται για τεράστιο αλισβερίσι εις βάρος της δημόσιας περιουσίας και του δημοσίου συμφέροντος. Το γεγονός ότι η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς τις εκλογές και η κυβέρνηση τελεί υπό διάλυση επιβεβαιώνεται και από τις παραιτήσεις πέντε στελεχών του υπουργείου Εργασίας για να πολιτευθούν, οι οποίες προστίθενται στις πλέον των δέκα παραιτήσεις γραμματέων υπουργείων πριν από τρεις ημέρες.