Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το πιο χυδαίο πολιτικό προσωπικό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας

Όταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η προσφυγή στις κάλπες για εθνικές εκλογές εξαρτώνται από τις διαθέσεις και το ήθος προσωπικοτήτων όπως ο Παναγιώτης Μελάς, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος, αντιλαμβάνεσαι πως το πτωχευμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης πνέει τα λοίσθια.

Η φωτογραφία καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται οι δήθεν αριστεροί που ψηφίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να παραταθεί ο βίος της ακροδεξιάς μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά και η προσωπική τους θητεία στη Βουλή.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" και "αντιεξουσιαστής" κ. Ψαριανός μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής.

Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική, είναι σε κάθε περίπτωση καταδικαστέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου