Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ υπάκουοι δούλοι στο ανθρωποτροφείο των αγορών

"Ήγγικεν η ώρα της αληθείας" για το μεγάλο ΟΧΙ στον νεοφιλελευθερισμό, τον σοσιαλφιλελευθερισμό, την υποδούλωση, τον εξανδραποδισμό. Τα λάθη της Αριστερής διακυβέρνησης ωχριούν μπροστά σ' αυτά που θ' ακολουθήσουν σε περίπτωση υποταγής της σημερινής ή μιας άλλης Κυβέρνησης στις επιταγές των δανειστών (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ).

"The game is over", είπε ο κ. Τουσκ και "take it or leave it", είπαν οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Ευρώπης δίκην τελεσιγράφου στην Κυβέρνηση της Αριστεράς. Το εγχώριο μιντιακό σύστημα από κοινού με τους εθελόδουλους πολιτικούς και κόμματα που μας οδήγησαν στην σημερινή καταστροφή "δίνουν τα ρέστα τους" για το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη του κεφαλαίου και της εγκληματικής εκμετάλλευσης της χώρας μας και του λαού της.

Οι εταίροι έκλεισαν τη στρόφιγγα στις Ελληνικές Τράπεζες και οδήγησαν στον έλεγχο της διακίνησης των κεφαλαίων (capital controls), με μοναδικό σκοπό να επηρεάσουν το φρόνημα του λαού (επιχείρηση "κατσαρόλα") ενόψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής για την αποδοχή ή όχι της πρότασης των δανειστών χωρίς καμία απολύτως προοπτική διεξόδου για την χώρα και τον λαό της.

In concreto (στη συγκεκριμένη περίπτωση) πρόκειται για νοθεία και αλλοίωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών. Πρόκειται για ad hoc εκβιασμό της συνείδησης ενός ολόκληρου λαού με τις εικόνες ντροπής των συνταξιούχων να παρελαύνουν ολημερίς στους τηλεοπτικούς δέκτες της διαπλοκής.

Αφουγκράζομαι αρνητικές πολιτικές εξελίξεις με την πλειοψήφιση του ΝΑΙ στην πρόταση των εταίρων, παραίτηση της Κυβέρνησης, νέες εκλογές και υλοποίηση των επώδυνων καταστροφικών μέτρων από μια Κυβέρνηση εθελόδουλων μαριονετών του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ. Μακάρι να διαψευσθώ αλλά "ένας είναι ο αρχηγός, ο κυρίαρχος λαός".

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου