Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"Ήρθαν οι εχθροί ντυμένοι φίλοι"

Μέσα σε μια βδομάδα 700-900 νεκροί πρόσφυγες στη Μεσόγειο στην προσπάθειά τους να περάσουν απ' τη Λιβύη στην Ιταλία κι' απο κεί στην Ευρώπη.

Άστεγοι και πεινασμένοι παντού στους δρόμους της Αθήνας αναζητώντας στους κάδους των απορριμάτων την ευμάρεια των περασμένων ετών. Φόροι, αυξήσεις, περικοπές, ΦΠΑ, προαπαιτούμενα και παράδοση των ασημικών στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων για δεκαετίες ολόκληρες.

Άθλιο το κέντρο της Αθήνας και αθλιωδέστεροι οι άνθρωποι, οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας και της ανύπαρκτης Δημόσιας και Δημοτικής Διοίκησης.

Μηνιαίες κατώτατες αποδοχές των συν-πλην 500 ευρώ με ταυτόχρονη κατάργηση κάθε δικαιώματος. Λουκέτα στις επιχειρήσεις. Μηδενική ανάπτυξη. Σύνταγμα κουρελόχαρτο και χώρα υπό την επιτροπεία των δανειστών, υπουργοί και Πρωθυπουργός μαριονέττες στα χέρια της ΕΕ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ.

Νεοφιλελευθερισμός και Αριστερά είναι ασύμβατα πράγματα. Ανίκανοι κι' ανάξιοι διαχειριστές ενός απρόσωπου και ανύπαρκτου μέλλοντος. Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Μην εξευτελίζετε άλλο εαυτούς και αλλήλους και κυρίως τις δύσμοιρες αξίες και ιδέες μιας παναθρώπινης Αριστεράς, αφού στο δίλημμα "Υποταγή ή Χρεωκοπία" υποταχθήκατε ολοσχερώς όντας ήδη χρεωκοπημένοι.

Τα πράγματα χειροτερεύουν αντί να καλυτερεύουν. Η κομματοκρατία και ο λαϊκισμός εξακολουθούν να βασιλεύουν. Μεταμορφωθήκατε σε καρικατούρες της Αριστεράς. Κι' όλοι εμείς "μοιραίοι κι' άβουλοι αντάμα προσμένουμε το θάμα".

Τέλος στις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις της σοσιαλιστικής και σοσιαλδημοκρατικής Αριστεράς του κεφαλαίου και των ξένων υπερεθνικών οργανισμών (ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ). "Ήρθαν οι εχθροί ντυμένοι φίλοι" κατά πως έγραψε κι' ο ποιητής. Άντε γειά. Ποτέ ψήφος ξανά.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου