Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο χαρταετός του ΘΑλέξη

Μικροί εξασφαλίζαμε "μάνες", γυαλιστερές κόλλες στα χρώματα της ομάδας μας, φτιάχναμε ουρές και σκουλαρίκια από εφημερίδα, βάζαμε ξυραφάκια στην ουρά και στέλναμε γράμματα. Αξέχαστες στιγμές, μακρινές αγαπημένες εικόνες.

Μεγάλοι σήμερα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη λιτότητα, την ανεργία, τον σφαγιασμό των συντάξεων και μισθών, στην απανθρωποίηση με το προσφυγικό και τόσα άλλα "ων ουκ έστι αριθμός".

Το αποτέλεσμα είναι να ηχούν παράταιρα στ' αυτιά μας δηλώσεις Κυβερνητικών Αριστερών παραγόντων ότι "για κάθε ευρώ επιβάρυνσης θα υπάρχει κι' ένα ευρώ ελάφρυνσης", "μαζί με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων γιορτάζουμε και την έξοδο απ' την κρίση". Ομοίως του Πρωθυπουργού ΘΑλέξη ότι "πρέπει να συγκρουστούν Μέρκελ Λαγκάρντ, αλλιώς το πρόγραμμα δεν βγαίνει".

Σύντροφε ΘΑλέξη πέτα τον χαρταετό σου και στέλνε "γράμματα" στο ΔΝΤ, την ΕΕ και ΕΚΤ, γιατί από έργα, πρόγραμμα και κυβερνησιμότητα αποδείχθηκες λίγος, πολύ λίγος.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου