Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

"Κρείττον το σιγάν του λαλείν"

Ο Πρωθυπουργός έχει υπερβεί κάθε όριο αφού ήταν βέβαιος ότι "στις 22 Μαΐου θα έχουμε λύση για το χρέος" και ότι τα νέα ήταν τόσο καλά που δεν μπορούσε να το πιστέψει ("too good to be true").

Ακολούθησαν διάφορα κυβερνητικά σούργελα με τους ισχυρισμούς ότι "ο Πρωθυπουργός θα φορέσει τη γραβάτα, αφού η λύση για το χρέος έρχεται". Ψηφίστηκαν τα επαχθέστατα για το λαό μέτρα contra στις αερολογίες "ούτε ένα ευρώ μέτρα" και "καμία προνομοθέτηση μέτρων".

Επιτέλους ανίκανοι και ανάξιοι να διαχειρισθείτε τα προβλήματα, υπάλληλοι της τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ), υπό επιτροπεία κι' εσείς κι' η χώρα, καλύτερα να σιωπάτε παρά να μιλάτε ("Κρείττον το σιγάν του λαλείν").

Ο Μαρκ Τουέιν έχει γράψει ότι "ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει ή που θα' πρεπε να το κάνει". Εσείς, ούτε καν κοκκινίζετε!!!

Domenico 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου