Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η ψευδαίσθηση κι' αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η τελευταία πολιτική ψευδαίσθηση κι' αυταπάτη που κατέρρευσε πολύ γρήγορα.

Υποχρεώθηκε να συνεχίσει τις πολιτικές των μνημονίων και να επιβάλλει όλο και πιο σκληρά μέτρα κατά της κοινωνικής πλειοψηφίας (Βλ. ασφαλιστικό, φορολογικό). Δεν έχει περιθώριο να βάλει το ελάχιστο φρένο σε πολιτικές κοινωνικής γενοκτονίας που επιβάλλονται απ' τους θεσμούς (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) και την οικονομική ελίτ.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, η κρίση χρέους, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, η μεγάλη ροή προσφύγων και μεταναστών θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία τους λαούς.

Αυτή η ταξική επίθεση δεν μπορεί ν' αντιμετωπισθεί παρά μόνο με κοινωνική επανάσταση για την δημιουργία μια κοινωνικής ισότητας κι' ελευθερίας για όλους.

ΥΓ. Η ήττα-ανικανότητα-αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παραλληλισθεί ει μη μόνον με την ήττα της Αριστεράς στον εμφύλιο. Δυστυχώς.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου