Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Παντελής

Κυβερνητικός εκπρόσωπος κι επίσημα από σήμερα ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, πρώην διευθυντής της εφημερίδας "Το Βήμα" και προηγουμένως "Τα Νέα" με απόφαση του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα, γιατί και πριν διοριστεί ο Παντελής Καψής κυβερνητικός εκπρόσωπος έδινε την εντύπωση πως ήταν. Η κυβέρνηση προχώρησε σ' αυτήν την επιλογή για να μην μπερδευτούν οι τηλεθεατές, οι οποίοι με τα τούρκικα και τα ριάλιτι που παρακολουθούν έχουν γίνει τελείως καθυστερημένοι.

Ευτυχισμένος και ο αδερφός του Μανώλης Καψής, ο οποίος θα μπορέσει επιτέλους να πάρει ένα ρεπό απ' το δελτίο του Mega. Η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που προέκυψε από εκλογές και όχι από πραξικόπημα, ήταν κενή μέχρι σήμερα. Το κενό αναγκάζονταν να καλύψουν οι δημοσιογράφοι του Μega και του Σκαι. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Παντελής Καψής ευχαρίστησε τον Λουκά Παπαδήμο για την τιμή που του έκανε και δεσμεύθηκε ότι εάν δεν διεξαχθούν εκλογές τον Φεβρουάριο, θα διενεργηθεί μια μεγάλη δημοσκόπηση για να εκφραστεί δημοκρατικά ο κυρίαρχος λαός.

1 σχόλιο:

  1. Ένα ντεπόν και χαρτομάντιλα για τον Μανώλη και την Κάτια...
    http://adanaklasi.blogspot.com/2011/11/blog-post_4728.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή