Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Πρώτο Ψέμμα και Ψευδοθέμος

Κοίτα κι' άκου ποιος μιλάει και τί γράφει:

"Ας έμεναν και οι πρόσφυγες, αρκεί να φύγουν οι Συριζαίοι... Θες να' σαι κι' εσύ στους πέντε δρόμους με το παιδί σου... Γιατί μόνο μαύρη φτώχεια κι' απέραντη δυστυχία προδιαγράφονται για κάθε Έλληνα όσο είναι στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τ' αλλοπαρμένα ανθρωπάκια που τρώνε και πίνουν απ' το υστέρημα των χρεωκοπημένων συμπολιτών μας... Η τρελοΧριστοδουλοπούλου... Το μένος των ημετέρων Κιμ Γιονγκ Ουν που διαλύουν κάθε μέρα τους πάντες και τα πάντα... Η χρυσή εγγύηση της συμφοράς... Επίπεδο καθεστώτος Χότζα Αλβανίας με στρατούς από χαφιέδες, λαμόγια και τρίτης κατηγορίας ρουφιάνους... Όποιος πάει μαζί τους θα έχει την τύχη τους... Δεν υπάρχεις φίλε, όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ".

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το απαύγασμα της δημοσιογραφικής κριτικής του Ψευδοθέμου και του ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ στην σημερινή Κυβέρνηση.

Μιλάει και γράφει για χαφιέδες, λαμόγια και ρουφιάνους μπροστά στον καθρέφτη του για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία σε ποιον αναφέρεται, αλλά δεν φταίει αυτός, τόσο είναι το μπόϊ του. Έκαστος εφ' ώ ετάχθη.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου