Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Mnimonium - 30 Χρόνια Νύχτα"

Κ.Κ.Ε... Κ αταπληκτικός  Κ αταιγιστικός  Ε πιθετικός... Έπρεπε να πάω και δεύτερη φορά για να πεισθώ. Ο άνθρωπος ξέρει τα πάντα, μιλάει για τα πάντα, κάνει τα πάντα!

Performer από τους λίγους, ο οποίος με την αυθεντικότητά του έχει καταπλήξει και τον πιο "σοβαρό" Έλληνα! Την πρώτη φορά που πήγα Π.Π. (προ Παπαδήμου), ο Τζημάκος ρεσιτάλ ενάντια στην κυβέρνηση, στο Σκοπιανό κ.α. Την δεύτερη φορά Μ.Π. (μετα Παπαδήμου) χίλιες φορές καλύτερος!

Είναι ο άνθρωπος της επικαιρότητας.... ΑΛΛΑ και άνθρωπος που το μπουκάλι το κρασί το έχει 80 Ευρώ! (να τα λέμε όλα)! Αλλά ο Τζημάκος το είπε: "Κάμω μια λυτρωτική αποτυχία με την βοήθεια της κρίσης"!

Τελοσπαντων, μια παράσταση που έχει το ΑLTER(θυληκό)EGO του, κακεντρέχειες και κάθε είδους αριστοφάνειες (βωμολοχίες κοινώς), υποκειμενικότητα 100% και πολύ πολύ γέλιο! Όλα αυτά στο STAGE του ΜΥΛΟΥ στην "Θεσσαλονίκη του σκουλαρικά" ή "ΝΟΤΙΑ ΣΚΟΠΙΑ", όπως λεει ο Τζημάκος! Άμα δεν τον έχετε δει ποτέ σας, ΑΞΙΖΕΙ! Αν τον έχετε ξαναδεί.....ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!

A.c.a.b.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου