Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μαύρη προπαγάνδα

Αν παρακολουθήσει κανείς τα media των μεγαλοκαναλαρχών και τους αργυρώνητους μεγαλοδημοσιογράφους-δημοσιοσχεσίτες, για όλα τα δεινά του τόπου φταίει η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί κυβέρνησαν από το 1974 και κατέστρεψαν τον τόπο. Αυτοί κρύβονται πίσω από κάθε σκάνδαλο (Siemens, Βατοπέδι, υποκλοπές κ.ο.κ.) και κάθε λαμογιά (μίζες, δωροδοκίες κ.λ.π.). Αυτοί λεηλάτησαν τη χώρα, υπέγραψαν τα μνημόνια υποδούλωσης, κατάργησαν το σύνταγμα, μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, υπερδιόγκωσαν το χρέος, εκτόξευσαν την ανεργία στα ύψη, υπερφορολόγησαν τις περιουσίες και τα ακίνητα των πολιτών (καλά το έλεγαν μια ζωή ότι θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές, τι θέλετε και τους ψηφίζετε).

Ο αρχηγός τους ο Τσίπρας έκρυβε στα γραφεία της ΑΥΓΗΣ τη λίστα Λαγκάρντ, νομοθέτησε την ασυλία των Υπουργών και τόσα άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει κυβέρνηση σ' αυτόν τον τόπο.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου