Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Βρε κάτι Αριστεροί...

Κείμενο με τρία κεντρικά ζητήματα που αφορούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές και την συνταγματική αναθεώρηση, υπογράφουν οκτώ τελικά βουλευτές.

Πρόκειται για πέντε ανεξάρτητους βουλευτές και τρεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Συγκεκριμένα το εν λόγω κείμενο, υπογράφουν οι ανεξάρτητοι Χρ. Αηδόνης, Πέτρος Τατσόπουλος (ο οποίος δήλωνε μέχρι πρόσφατα ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας), οι Σπύρος Λυκούδης, Β. Οικονόμου, Γρηγόρης Ψαριανός (πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ) και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης, Νίκη Φούντα και Θ. Ψύρρας.

Ζητούν την έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης από την παρούσα Βουλή, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επίσης από την παρούσα Βουλή και συμφωνία για ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πορείας προς τις εθνικές εκλογές μέσα στο 2015.

Με εξαίρεση τον κ. Αηδόνη που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, όλοι οι υπόλοιποι οι δήθεν Αριστεροί εξελέγησαν με τη ΔΗΜΑΡ πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αντισυστημικούς δεκάρικους, όπως ο "αντιεξουσιαστής" κ. Ψαριανός.

Τη στιγμή που η ακροδεξιά συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου είναι έτοιμη να καταρρεύσει, εκείνοι εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν χείρα βοηθείας και παράταση στη ζωή της παραπαίουσας κυβέρνησης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει προφανώς είναι να εξασφαλίσουν για μερικούς ακόμη μήνες τη βουλευτική τους αποζημίωση αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία και τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης.

Αιδώς Αργείοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου