Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το καλοκαίρι του 2014

Δεν είχε όπως παλιά την αληθινή ξεγνοιασιά και την ραστώνη του άλλοτε. Τα γέλια, οι φωνές, τα γλέντια λιγοστά αυτό το καλοκαίρι.

Υποτονικά χωρίς κέφι. "Τα μπάνια του λαού" δεν ήταν όπως άλλων εποχών. Μιζέρια, απαισιοδοξία, παντού. Αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αισιοδοξίας με ψεύτικες ειδήσεις. Πως να ξεπεράσεις την ανεργία, το μέτρημα και ξαναμέτρημα κάθε δαπάνης στο καφενείο, στη ταβέρνα, παντού;

Ήρθε και ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. μεσοκαλόκαιρο "κι' έδεσε το γλυκό". Παντελής αγνόηση της φοροδοτικής ικανότητας και εάν το φορολογούμενο ακίνητο παράγει εισόδημα contra σε σαφείς κι' αναντίρρητες Συνταγματικές Διατάξεις.

Όλα θυσία στο βωμό της Τρόικας και της υποταγής στα κελεύσματα της κ. Μέρκελ. Δυστυχώς.

Ήλθε η ώρα για μια Ειρηνική Επανάσταση και την απαγκίστρωσή μας απ' τους καναπέδες της αδιαφορίας, του ζαμανφουτισμού και της ευήθειας.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου