Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ρομπόπουλοι

Για τρίτη (3η) φορά μέσα στους τελευταίους μήνες αναμένεται να παραιτηθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός αντάρτης, Θωμάς Ρομπόπουλος.

Αυτή τη φορά απειλεί να μην ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου για τις συλλογικές συμβάσεις, το οποίο θα φέρει την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στη Βουλή.

Τις δύο προηγούμενες φορές, παρά τους ενδοιασμούς του, προτίμησε τον αυτοεξευτελισμό από τη διαγραφή του από το δημοκρατικό σοσιαλιστικό κυβερνών κόμμα. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και τώρα, έχοντας για παρέα αυτή τη φορά και τις κυρίες Λούκα Κατσέλη και Σοφία Γιαννακά, οι οποίες επίσης δήλωσαν οτι δεν θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Το μόνο που καταφέρνουν οι βουλευτές με τέτοιες κινήσεις είναι ν' απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το πολιτικό σύστημα. Η παραίτησή τους η μόνη αξιοπρεπής κι έντιμη στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου