Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Στις 25 Γενάρη θυμηθείτε

Το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.

Τη χαριστική σύμβαση για τους αυτοκινητοδρόμους με μπόνους 2,2 δισ. ευρώ.

Το σκάνδαλο παραχώρησης του ΟΠΑΠ αντί 652 εκ. ευρώ, όταν τα κέρδη μιας χρονιάς ξεπερνούν τα 500 εκ. ευρώ. Σε ποιον; Στον φίλο του πρωθυπουργού.

Τη χαριστική σύμβαση του Ελληνικού στον Λάτση αντί 914.000.000 ευρώ σε 15 έτη, αντί τουλάχιστον 2,5 δισ. σύμφωνα με το ΤΕΕ.

Τον φωτογραφικό διαγωνισμό εκχώρησης των ψηφιακών συχνοτήτων στους μεγαλοκαναλάρχες αντί 18,3 εκ. ευρώ και πραγματικής αξίας 715 εκατομ. ευρώ.

Τον επαίσχυντο συμβιβασμό με τη SIEMENS με την παραίτηση διεκδικήσεων ύψους 2 δισ. ευρώ από τις μίζες σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Την παραλαβή του υποβρυχίου που γέρνει και την παραγγελία άλλων δύο παρά τις μίζες των 40.000.000 ευρώ.

Την πώληση μετοχών απ' το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε τιμές χαμηλότερες των τιμών κτήσης αναφορικά με τις Τράπεζες με ζημία άνω των 20 δισ. ευρώ. Απ' τα 40 δισ. που δόθηκαν είναι ζήτημα αν επεστράφησαν 15 με 18 δισ. ευρώ.

Την υπαγωγή σε καθεστώς μνημονίων, την υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης χωρίς την απαιτούμενη συνταγματική πλειοψηφία των 2/3 της βουλής, την υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο και τη δυνατότητα κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων της χώρας απ' τους δανειστές, τη διόγκωση του ελείμματος απ' την ΕΛΣΤΑΤ, το ΔΝΤ, την απόρριψη απ' τη Βουλή των εξεταστικών και προανακριτικών Επιτροπών, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, την εσχάτη προδοσία των πολιτικών που μεθόδευσαν και συνήργησαν στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και τόσα άλλα "ων ουκ έστι αριθμός".

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. PODEMOS (ΜΠΟΡΟΥΜΕ).

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου