Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

"Υπόθεση Κατρούγκαλου"

Το γνωρίζει το πανελλήνιο ότι οι καταγγέλλοντες δεν έχουν καμία σχέση με τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την κατάχρηση εξουσίας, τη "Siemens", τη "Λίστα Λαγκάρντ", το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου κατόπιν υπαγωγής της χώρας στο Αγγλικό Δίκαιο, τις μίζες, τους "εθνικούς εργολάβους" και τους "εθνικούς προμηθευτές" που σιτίζονται απ' τον δημόσιο κορβανά. Έτσι δεν είναι ή μήπως όχι; Μολαταύτα "πάει πολύ" να το παίζουν κήνσορες και τιμητές οι κλόουν της πολιτικής ηθικής.

Σε κάθε περίπτωση όμως "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι, πρέπει και να φαίνεται τίμια" και "ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό". Ο βρώμικος πόλεμος έχει ξεκινήσει απ' την επαύριο των πρόσφατων εκλογών, είναι ανελέητος και θα έχει πολλές πράξεις ακόμη μέχρι τον οριστικό ενταφιασμό του νεοφιλελευθερισμού και των εκπροσώπων του (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΟΛ, Πήγασος, ΣΚΑΙ κ.ο.κ.).

Χίλια λάθη να κάνει η Αριστερά είναι προτιμότερη απ' την διαφθορά και την διαπλοκή που μας έφερε εδώ που είμαστε τώρα. Στο χείλος της αβύσσου και της καταστροφής.

Domenico


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου