Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Άνεργος ο Ηλίας Ψινάκης

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε τον επαίσχυντο διωγμό του Ηλία Ψινάκη απ' το FAB FIVE και τον Antenna. Οι αδίστακτοι εργοδότες του τον απέλυσαν έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες του για τη χαμηλή ποιοτική στάθμη του προγράμματος FAB FIVE.

Άμεσα αντέδρασαν πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς δηλώνοντας την υποστήριξή τους. Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για ν' αρχίσει να λαμβάνει άμεσα ο κ. Ψινάκης επίδομα ανεργίας. Η ΓΣΕΕ ήδη κήρυξε 24ωρη απεργία για τις 9/12 και διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε απελευθερωμένος απ' τα δεσμά του ρηχού life style, που έως τώρα εκπροσωπούσε.
Τέλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι, πλέον, κάμφθηκαν όλες οι αντιρρήσεις του Υπουργού Αδώνιδος Γεωργιάδη και στις επερχόμενες εκλογές ο Ηλίας Ψινάκης θα είναι υποψήφιος με το ΛΑ΄.Ο.Σ.

Β.Ξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου