Το 356 π.Χ. ένας παράξενος τύπος, ο Ηρόστρατος, πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας, ένα απ' τα επτά θαύματα της αρχαιότητας, με σκοπό ν' απαθανατιστεί, έστω αρνητικά, αφού δεν μπορούσε θετικά! Ό,τι περιλαμβάνει το ιστολόγιο αυτό αφορά τους συγχρόνους του.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

"Δεν ήξερα, δεν είδα, δεν πρόσεξα, δεν κατάλαβα"...

Σαμαράς... και φύγαμε για εξωτερικό.
"Ήγγικεν η ώρα της αληθείας", η ώρα των αποφάσεων. Δώστε ένα τέλος στη διαβουκόληση της ψήφου με την εξαγορά των συνειδήσεων.

Δώστε ένα τέλος στο φόβο και την τρομοκρατία που έχει σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου. Δώστε ένα τέλος στην πλύση εγκεφάλου των συστημικών μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών. Δώστε ένα τέλος στο πελατειακό και κλεπτοκρατικό σύστημα, που μας κυβερνά.

Δώστε ένα τέλος στην παραμυθολογία για έξοδο απ' τη κρίση και σταθερότητα, όταν το χρέος, η λιτότητα και η ανεργία καλπάζουν. Δώστε ένα τέλος στην τραγική τους ανεπάρκεια. Δεν υπάρχει "νέμεσις" χωρίς τιμωρία της "ύβρεως". Δώστε ένα τέλος στη μεταβολή του πολιτεύματος από δημοκρατία σε κλεπτοκρατία και χρεοκρατία.

Δώστε τη ψήφο σας σε μια Κυβέρνηση της Αριστεράς για πρώτη φορά παρ' όλες τις αδυναμίες, τις ανακολουθίες, τα προβλήματα. Διαφορετικά ψηφίστε τους δημίους σας, αλλά να μέμφεσθε εαυτούς κι' όχι τρίτους. Μετά το άνοιγμα της κάλπης ουδείς δικαιούται να ισχυρισθεί και ως χάνος να ψελλίσει "δεν ήξερα, δεν είδα, δεν πρόσεξα, δεν κατάλαβα". Ψηφίστε τους δημίους σας ή μια Κυβέρνηση της Αριστεράς για πρώτη φορά.

Domenico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου